Aksel 21 bild år
Namn: Aksel/ Ålder: 21 år/ Tillväxt: 157/ Vikt: 73

Registrera dig och hitta afrikanskor ifrån hela världen. Däremot ska vi diskutera en intressant dimension av filmen, som troligen kommer att behandlas i många olika sammanhang den närmaste tiden.


Ante 29 bild år
Namn: Ante/ Ålder: 29 år/ Tillväxt: 175/ Vikt: 71

Jag vill kunna sitta i lugn och ro dricka lite vin, prata utan att man måste upp och jaga runt efter en liten snäcka. Mailbegränsning, ja om det skulle få tjejerna att svara.


Leila 33 bild år
Namn: Leila/ Ålder: 33 år/ Tillväxt: 175/ Vikt: 79

Uttryck som försvunnit under årens lopp är "flicka" och "herre". Håller du inte med om vissa saker vi säger – strunta i dem!


Greger 33 bild år
Namn: Greger/ Ålder: 33 år/ Tillväxt: 154/ Vikt: 54

Mycket av det här vet du säkert redan om, men en uppdatering är kanske aldrig fel. Använda kaféet som exempel igen, tänk dig själv i kaféet.


Tess 31 bild år
Namn: Tess/ Ålder: 31 år/ Tillväxt: 150/ Vikt: 52

Men arbetar man på kontor så kan jag tänka mig att det blir lättare. De svarar inte med en mening utan listar bara saker.


Jennifer 28 bild år
Namn: Jennifer/ Ålder: 28 år/ Tillväxt: 172/ Vikt: 55

Jag tror inte att den visas längre (det vore det enda rimliga), och i vilka kanaler den gick vet jag inte, men jag vet att den gjorde mig illamående och att jag ville spy inombords varje gång jag såg den: Reklamen för dejtingsajten Elitsinglar. Jag var tillsammans med en chilienska till och från ett tag, och det var en annorlunda upplevelse må jag såga, men om det berodde på hennes etnicitet eller bara en psykisk stårning vet jag inte.


Susanna 26 bild år
Namn: Susanna/ Ålder: 26 år/ Tillväxt: 156/ Vikt: 62

När jag läser allt detta (efter att under några dagar läst på om själva sjukdomen) blir jag ytterst tacksam över de praktiska tips som alla delar med sig av. Det är inte helt ovanligt att det känns ovant och pirrigt i början.


Xavier 32 bild år
Namn: Xavier/ Ålder: 32 år/ Tillväxt: 165/ Vikt: 73

Men om den erkänns så kan vi väl säga att vi kvittar den mot någon manlig maktform i kampen för ”jämställdhet” och sen är vi kvitt? Själv blev jag intresserad av datingsociologi efter att nyligen ha läst ett dokument med social statistik kring den amerikanska dejtingsajten OkCupid.


Maida 19 bild år
Namn: Maida/ Ålder: 19 år/ Tillväxt: 153/ Vikt: 68

Har du ett tips på något som borde finnas i museet? Något som är speciellt för nätet som kontaktförmedling är att man har större kontroll över hur man framställer sig själv än vid ett möte på exempelvis krogen.


Whilma 34 bild år
Namn: Whilma/ Ålder: 34 år/ Tillväxt: 171/ Vikt: 79

Dagen efter var han så mjuk och försiktig att jag frågade vad som var fel och han svarade - Ehrm, är inte du tillsammans med Johan? Att Sverige mer eller mindre är jantelagens kungadöme gör inte saken lättare.


Céline 23 bild år
Namn: Céline/ Ålder: 23 år/ Tillväxt: 169/ Vikt: 75

Då finns det anledning att misstänka att hon går bakom ryggen på dig med en annan man. Betalningsviljan hos singlar som dejtar via mobila enheter är betydligt lägre än via datorns bildskärm.


Anas 22 bild år
Namn: Anas/ Ålder: 22 år/ Tillväxt: 178/ Vikt: 51

Jag år inte aktiv på HP får att tråffa någon random som jag skulle kunna fungera med, jag år aktiv utifall jag skulle ståta på någon jag vill dela mitt liv med. Det märks att tjejerna inte behöver anstränga sig för att få uppmärksamhet.


Muhammed 40 bild år
Namn: Muhammed/ Ålder: 40 år/ Tillväxt: 172/ Vikt: 60

Själv hade han testat Match. Om de väljer att ta kontakt eller dejta en mördare är det upp till dem, säger Valbona Demiri.


Melvin 21 bild år
Namn: Melvin/ Ålder: 21 år/ Tillväxt: 174/ Vikt: 62

Jag är inte jätte framåt som person men gillar ändå att vara social. Paralympics i Rio 2016 Svenskt silver efter stark duell på 50 meter frisim Med tre hundradelar snuvade kinesiskan Li Guizhi svenska Maja Reichard på guldet på 50 meter frisim vid Paralympics i Rio.