Vladimir 28 bild år
Namn: Vladimir/ Ålder: 28 år/ Tillväxt: 178/ Vikt: 59

Lasse Kronér kommer på delad andra plats med Paolo Roberto (16%). FЅrЅvrigt sЅ tycker vi.


Charlie 26 bild år
Namn: Charlie/ Ålder: 26 år/ Tillväxt: 177/ Vikt: 53

Har skrivit att jag söker trevlig och snäll man, gärna en änkling för jag är änka själv. Undersökningen visar också att kvinnor nätdejtar mer än män och att internet är det lättaste sättet om man vill hitta en dejt.


Andrea 34 bild år
Namn: Andrea/ Ålder: 34 år/ Tillväxt: 150/ Vikt: 76

Det finns många tester man som kille går igenom. Jag kan inte förstå hur jag kan vara så lyckligt lottad att få träffa denna kvinna fastän jag är gift.


Mio 32 bild år
Namn: Mio/ Ålder: 32 år/ Tillväxt: 160/ Vikt: 64

Många användbara algoritmer utvecklas av forskare och publiceras i vetenskapliga artiklar. Här nedan presenterar vi Sveriges bästa sajter för nätdejting så att du enkelt kan jämföra dem.


Kristina 25 bild år
Namn: Kristina/ Ålder: 25 år/ Tillväxt: 172/ Vikt: 53

Under tiden vi dejtade beråttade jag att jag hade blivit rådissad av henne på Happypancake. When a woman says 'everything's wrong', that means everything is wrong!


Ela 20 bild år
Namn: Ela/ Ålder: 20 år/ Tillväxt: 174/ Vikt: 78

Därefter föreslås lämpliga partners – baserat på kön och ålder, ­geografisk placering och mer specifika parametrar som ögonfärg och längd. Har lagt ner internetdejting, åtminstone får tillfållet.


Colin 25 bild år
Namn: Colin/ Ålder: 25 år/ Tillväxt: 180/ Vikt: 55

Det finns idag inte särskilt många alternativ för dejting eller socialt umgänge endast för unga, särskilt inte för tjejer och killar under 18. Såklart är det helt kostandsfritt att bli medlem på sidan och man kan använda sig av de flesta funktioner utan att det kostar ett öre.


Miranda 28 bild år
Namn: Miranda/ Ålder: 28 år/ Tillväxt: 172/ Vikt: 65

C Date – en sajt för dig som vill ha ”casual dating” dvs mer lättsamt och ytligt än att man söker en seriös relation Body Contact – renodlad sajt för sexuella kontakter Victoria Milan – sajt för den som är i en relation och vill ha en utomäktenskaplig affär, eller söker en gift älskare/älskarinna Parship – dejtingsajt som gör noggrann analys av sina medlemmar för att på så sätt hitta den perfekta matchen. De kanske tycker att den som sällskapar på Internet kan inrikta sig på sin eventuella partners inre människa, utan att distraheras av personens yttre.


Disa 33 bild år
Namn: Disa/ Ålder: 33 år/ Tillväxt: 157/ Vikt: 61

Nätdejting fick mig att hata mig själv Jag är singel, eller ensamstående som det heter när man fyllt 35, och för några månader sedan fick jag för mig att testa det där med ”nätdejting” som folk pratar så mycket om. Jag vet med mig själv att jag som liten hade lite fördommar då min mamma var väldigt öppen med vad hon tyckte om karlar som stack till thailand och kom hem med en fru.


Reinhold 35 bild år
Namn: Reinhold/ Ålder: 35 år/ Tillväxt: 165/ Vikt: 69

En gång hade jag själv kontakt med en kille i flera veckor innan vi sågs. Mejla oss på redaktion@edarling.


Liv 24 bild år
Namn: Liv/ Ålder: 24 år/ Tillväxt: 166/ Vikt: 73

Varmt välkommen till Speedd8. Och det stämmer ju, utan tvivel!


Abdullah 19 bild år
Namn: Abdullah/ Ålder: 19 år/ Tillväxt: 174/ Vikt: 72

Dagen efter var jag ute med en väninna och tittade på kläder då jag fick syn på min dejt från dagen innan. Killarna är förstås minst lika "goa gubbar".


Elly 33 bild år
Namn: Elly/ Ålder: 33 år/ Tillväxt: 153/ Vikt: 58

Jag själv är kvinna och 40+ och vill gärna ha lite olika åldrar. Dessutom är det min absoluta personliga uppfattning att man inte ska berätta för sin partner om otrohet.


Oliver 35 bild år
Namn: Oliver/ Ålder: 35 år/ Tillväxt: 159/ Vikt: 63

Jetski: Hej Tack för många tänkvärda ord. Skulle jag träffa någon så vill jag veta att den andra personen har liknande mål med relationen som jag.


Aya 20 bild år
Namn: Aya/ Ålder: 20 år/ Tillväxt: 172/ Vikt: 56

Kvinnan har förnekat gärningen. Nätdejting fungerar för folk som kan läsa vänligt.