Alexander 36 bild år
Namn: Alexander/ Ålder: 36 år/ Tillväxt: 173/ Vikt: 59

Vill du titta tillbaka på ditt liv när du är gammal på en tråd som den här eller hur många tjejer du satt på och hur trevligt det har varit? Jag funderar då på om det är något jag kan göra för att bota osäkerheten, om det är något som jag vill försöka förändra eller om jag helt enkelt ska strunta i henne.


Melwin 39 bild år
Namn: Melwin/ Ålder: 39 år/ Tillväxt: 167/ Vikt: 57

Den erfarenhet jag har av hur killar beter sig är begränsad till mig själv och till en handfull manliga vänner/bekanta som också nätdejtar. De tjejer jag haft sex med eller varit vånner med har jag aldrig sett som potentiella kårlekspartners.


Mustafa 38 bild år
Namn: Mustafa/ Ålder: 38 år/ Tillväxt: 152/ Vikt: 65

Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig! Vad tycker ni flashbackare?


Matheo 28 bild år
Namn: Matheo/ Ålder: 28 år/ Tillväxt: 169/ Vikt: 50

Detta är också något som existerar på dejtingsidorna, även om kontrollen och kraven på vett och etikett blivit allt högra de senaste åren. Här kan du fylla i ett personlighetstest och sedan direkt få förslag på lämpliga singlar att kontakta.


Tino 25 bild år
Namn: Tino/ Ålder: 25 år/ Tillväxt: 176/ Vikt: 77

En undersökning från en nätdejtingsida om hur viktiga bilderna är. Halvera tiden jag spenderade på dejtingsajter men ändå träffa dubbelt så många tjejer.


Madicken 36 bild år
Namn: Madicken/ Ålder: 36 år/ Tillväxt: 168/ Vikt: 61

Stort tack får feedback, det kånns mycket båttre når man kan fråga folk på Flashback och faktiskt få vettiga svar, alternativet hade ju varit att jag sjålv irrade runt eller dunkade huvudet i bordet efter 300 misslyckade fårsåk. Glöm inte att sms’a eller e-posta stort sett varje dag – det ger känslan av att tankarna går till din kära, eller din dejt.


Jolie 24 bild år
Namn: Jolie/ Ålder: 24 år/ Tillväxt: 171/ Vikt: 75

Men från Mars kvinnor från Venus. Dating service står genom, att bära något gratis dejtingsajt rättegång kanada, dejting ett, par träskor tjena pissblöta omröstningsdagen, chat webbplats telefon singlar.


Jerry 21 bild år
Namn: Jerry/ Ålder: 21 år/ Tillväxt: 161/ Vikt: 78

Det jag försöker säga TS är att jag inte tror att en kille som är uppväxt i Sverige sen han var 5 år är sådär jättechilensk av sig eller väldigt annorlunda än en vanlig svensk till sitt sätt. Det är ett sätt att träffa tjejer av eget val.


Deniz 25 bild år
Namn: Deniz/ Ålder: 25 år/ Tillväxt: 156/ Vikt: 76

Blogg Hej och välkommen till min blogg! Nu kände att jag ville komplettera det inlägget med vett och etikett regler.


Olaus 23 bild år
Namn: Olaus/ Ålder: 23 år/ Tillväxt: 164/ Vikt: 67

Jag skrev ”ska jag tolka det som ett nej? Det innebär att ju mer sex vi har desto mer kommer kropp och knopp igång.


Melker 21 bild år
Namn: Melker/ Ålder: 21 år/ Tillväxt: 172/ Vikt: 54

Han ska givetvis acceptera mig precis som jag år. Mormor fick följa med, familjen trodde kanske att det skulle vara snällare då.


Leandro 32 bild år
Namn: Leandro/ Ålder: 32 år/ Tillväxt: 179/ Vikt: 63

Någon som har fler råd/tips? Hur kändes förälskelsen, den första kyssen.


Mats 18 bild år
Namn: Mats/ Ålder: 18 år/ Tillväxt: 178/ Vikt: 71

Vi gifter oss efter utseende och inkomst-/socialgrupp, punkt. Dejtingsajt slänger ut fula singlar Dejtingsajten Beautiful People har egentligen bara gjort det rätta – man slänger ut alla fula.


Gabrielle 20 bild år
Namn: Gabrielle/ Ålder: 20 år/ Tillväxt: 175/ Vikt: 50

Jepp, jag är fucked. Hur det hänger ihop är svårt att säga.


Marcus 37 bild år
Namn: Marcus/ Ålder: 37 år/ Tillväxt: 157/ Vikt: 70

Hon var från utlandet och han började ana ugglor i mossen, tyckte det var bäst att vara på den säkra sidan och gick mest för att testa som rutin efter att han varit med en ny partner. Jag håller mig alltid extra reserverad när någon vill så mycket så fort.